Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

απογοήτευση-ζωή με το κομμάτι


Οι άνθρωποι πάντα θα σε απογοητεύουν ειδικά όταν περιμένεις πολλά από αυτούς. Για να μην απογοητεύεσαι να περιμένεις μόνο από τον εαυτό σου. Βέβαια και αυτός σε απογοητεύει κάποιες φορές ειδικά όταν δεν κρατάς τις υποσχέσεις σου σε αυτόν. Πραγματικά είναι πολύ παράξενο πως τα καταφέρνεις να κρατάς πάντα τις υποσχέσεις σου προς τους άλλους και σχεδόν ποτέ προς τον εαυτό σου. 

Δυστυχώς ζωή με το κομμάτι να δίνεις όσα πέρνεις μετρημένα αυτό επικρατεί... Σκέφτεσαι τι θα χάσεις τι θα κερδίσεις, μην χάσεις και την βολή σου ξεβολευτείς για κάποιον άλλο είναι κρίμα... Που να ξεβολεύομαι τώρα για σένα δεν θα κερδίσω τίποτα άλλωστε... Συχαίνομαι τη ζωή με το κομμάτι...

 


6 σχόλια:

  1. Έτσι όπως τα λες είναι. Και τελικά θέλει μεγάλο θάρρος για να τα βρεις με τον εαυτό σου και να μη δίνεις με το κομμάτι..

    Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστέψαμε..
    σε δηλώσεις Αγάπης και όχι μόνο, βγαλμένες από άδειες καρδιές,
    που τις διαλαλούσαν σαν περιπλανώμενο εμπόρευμα σε πάγκους λαϊκής,
    πουλώντας τες με το κιλό ή το κομμάτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως πάντα θα απογοητευόμαστε, γιατί πολλές φορες δίνουμε όλη μας τη ψυχη σε κάποιους ανθρωπους κι αυτοί ειναι αχάριστοι και αναίσθητοι!
    Φιλια πολλά!
    Καλή μας εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχώς Αριάδνη αλλά όταν καταλάβουμε πόσο πολύ ψυχή κρύβουμε μέσα μας δεν θα μας νοιάζει γιατί αυτοί θα βλέπουμε πόσο μικροί είναι....
      καλό μεσημέρι

      Διαγραφή